KAUS - Kantolan Autokatsastus

Nettiajanvaraus Kantolaan »


Tervetuloa paikalliseen, täyden palvelun katsastuskonttoriin Hämeenlinnan Luukkaankadulle ja Turengin Alangontielle, aikaa varaamatta.

Hämeenlinnassa kaikki katsastuspalvelut (kevyt- ja raskaskalusto) ja ajoneuvojen rekisteröintipalvelut (myös vesikulkuneuvot).

Hämeenlinnaan Kantolan asemalle voit nyt varata ajan verkosta ruuhka-aikojen ulkopuolelle ylläolevasta linkistä.
Katsastukseen pääsee aina kuitenkin ilman aikavarausta.

Turengissa tarjoamme määräaikaiskatsastuspalvelut kevyelle kalustolle.

Ota yhteyttä ›

Ajankohtaista

 

Luukkaankadulla suoritettava runkoviemärin kunnostus sulkee kadun siten, että ajaminen katsastukseen onnistuu ainoastaan Kantolankadun (kaupungin) suunnasta.

Luukkaankadulle on järjestetty myös kiertotiestä kertova opastus.

Pahoittelemme asiasta koituvaa haittaa.

 

KAUS - Kantolan Autokatsastus

KAUS - Kantolan Autokatsastus Oy on hämeenlinnalaisomisteinen katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava yritys. Olemme ketjuihin kuulumaton yrittäjävetoinen suomalainen katsastusasema.

Aukioloajat:

Hämeenlinna
ark. 8.00-17.00

Katsastus- ja rekisteröintipalvelut

Turenki
ark. 9.00-17.00

Määräaikaiskatsastuspalvelut, kevyt kalusto

Kuva: Kaus - Hämeenlinna, Kantola

Ota yhteyttä ›

Tarjoamme auton katsastus-, rekisteröinti- ja vakuutuspalveluja joustavasti asiantuntemuksella. Meillä on nykyaikaiset tilat ja laitteet sekä asiakasystävällinen henkilökunta, jonka puoleen voit aina kääntyä katsastusta, rekisteröintiä tai autosi kuntoa koskevissa kysymyksissä. Voit seurata katsastajien työskentelyä katsastushallissa tai lukea lehtiä asiakastilassamme kahvia nauttien.

Katsastuksessa käynti on nyt helppoa. Aja meille pihaan Hämeenlinnan Luukkaankadulle tai Turengin Alangontielle, ota asiapaperit mukaan toimistoon ja palveleva henkilökuntamme hoitaa autosi katsastuksen alusta loppuun

Kuva: Kaus - Turenki

Ota yhteyttä ›

Katsastaminen

Lue lisää ›